Dodano: 2006-11-04 15:48
| NorwegianWinter napisał(a): |
| chlopcy sa gotHowi tzn ja jestem gotowy |
..jesteś pewien Norwegianie, że nam wszystkim podołasz...
btw ja na tę randkę chętnie zabrałabym kogoś jeszcze
muszę tylko jakiś podstęp wymyślić :twisted: :twisted: :twisted:
Meraviglisa creatura Sono sola al mondo
Dodano: 2006-11-04 20:31
hehe to zabieraj
Jasne, ze podolam wam wszytskim
jeszcze mnie nie znacie :twisted: :twisted: :twisted: 8)
Dodano: 2006-11-09 14:38
| chlopcy sa gotHowi tzn ja jestem gotowy moge isc na randke z wami wszystkimi jednoczesnie :twisted: 8) :twisted: |
Ha ha, a ja chcę to zobaczyć.
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Dodano: 2006-11-09 18:02
jak dolaczysz do mnie i do innych pieknych Pan to zobaczysz
8)
Dodano: 2006-11-09 18:09
Mogę się co najwyżej znaleźć przypadkiem w tym samym miejscu i czasie.
A mężczyznami się nie dzielę! : P
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Dodano: 2006-11-09 18:12
| Morgana napisał(a): |
| A mężczyznami się nie dzielę! : P |
Święta prawda..... i mądrze, bo ja tez sie nie dzielę...
Dodano: 2006-11-09 18:23
nie bedziesz sie dzielila poporstu wszytskie bedziecie sie mna zajmowac :twisted: :twisted: :twisted: 8)
Dodano: 2006-11-09 18:25
hehehe Norvegian Pan i Wladca ... a co dziewczyny będą mialy z tego???
Dodano: 2006-11-09 18:30
Zaraz Ci powie, żę satysfakcję i radośc, że mogą się zajmować jego osobą... Jakby je jakiś zaszczyt kopnął. XD
A ja myślę, że jak chce, to niech se ma. Mając wszystkie, nie miałby tak na prawdę rzadnej.
Tylko chwilową przykemność... A niech mu będzie. A ja założę sobie własny haremik. 
Dodano: 2006-11-09 18:33
| Zaraz Ci powie, żę satysfakcję i radośc, że mogą się zajmować jego osobą... Jakby je jakiś zaszczyt kopnął. XD
A ja myślę, że jak chce, to niech se ma. Mając wszystkie, nie miałby tak na prawdę rzadnej. Tylko chwilową przykemność... A niech mu będzie. A ja założę sobie własny haremik. ![]() |
hehehehehe........ no tak..... ten typ tak ma... :D :D :D :wink: :wink: :wink:
Dodano: 2006-11-09 18:34
No to zapradzam płeć piękną inaczej do Krakowa... 
Dodano: 2006-11-09 23:08
nie prawda zawsze sie odwdzieczam 8) dziewczyna mnei zadowala to ja zadowalam dziewczyne 
Dodano: 2006-11-09 23:36
Jakiś TY łaskawy...
Nie ma co, pozwalasz kobitom odczuć, że są dla Cienie ważne... do zaspokajania Twoich potrzeb. <ściana>
Dodano: 2006-11-09 23:44
Norwegian...... Ty się już lepiej zatkaj........ :wink: bo se przechlapiesz jeszcze bardziej...... :)
to kto mnie kurde zabierze na randkę??????????? :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Dodano: 2006-11-09 23:58
zamykam sie
ja tylko chcialem dobrze 
Dodano: 2006-11-10 00:52
| SCHWEIGENDE napisał(a): |
| to kto mnie kurde zabierze na randkę??????????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: |
To pytanie było kierowane do wszystkich, czy tylko do mężczyzn?
Dodano: 2006-11-10 08:41
| nie bedziesz sie dzielila poporstu wszytskie bedziecie sie mna zajmowac :twisted: :twisted: :twisted: 8) |
to ty się nami miałeś zając a nie my Tobą :wink:
siostar co ty na to żeby dzisiaj iść na randkę??
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Dodano: 2006-11-10 14:57
| [quote:c02d983e70="SCHWEIGENDE"]to kto mnie kurde zabierze na randkę??????????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: |
To pytanie było kierowane do wszystkich, czy tylko do mężczyzn?
[/quote:c02d983e70]
do wszystkich - bierzcie mnie! :twisted: :twisted: :twisted: :wink:
Siostra - mnie chyba dziś szlag trafi - dziś nie mogę, bo się uczę..... przygotowałam się psychicznie i fizycznie na wyjście jutro i co??????? i kurwa przed chwilą się dowiedziałam, że muszę iść do pracy!!!!!!!!!!!!
@#$@#$#$@#!#@$#@$#$$% !!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Dodano: 2006-11-10 15:14
Hmm, ja mogę zabrać na randkę, jeśli w Krakowie. 
Dodano: 2006-11-10 15:56
<slyszy odglos pukania do drzwi i pedzi je otwozyc> ciekawe co bedzie sie dzialo gdy wejdziesz 
Dodano: 2006-11-10 18:45
o hej Norwegian! a co Ty robisz u Morgany??? :lol: :lol: :lol:
Dodano: 2006-11-10 18:52
siedzimy sobie, gawedzimy i pijemy herbatke czekajac na Ciebie. Wkoncu sie zawilas
herbatke ??